....KLIK KLIK KLIK...

Saturday, November 27, 2010

Rezeki Orang Malas.. Nyesal lak tak rajin Blogwalking

Hari ni pun masih malas lagi nak blogwalking..
Tak jumpa lagi apa sebabnya rasa malas nak updated blog ni..
Mungkin rasa tak berbaloi pun ada gak.. Mungkin sibuk sangat..

Tengok la tu.. Melambak visitor datang blog ni.. Haahaa... =)
Tak larat nak balas jejak.. Seminggu pun x abis..
Kadang-kadang tu bukan apa...
Geram gak la.. Orang suka datang blog guna software jer..
Bila kita singgah blog dia jangan harap la dia nak datang balik..
Sampai dah leh kenal dah nama-nama yang memang sentiasa guna software..
Agak-agak la nak promote blog pun.. Bukan nak marah..
Setiap orang ada pilihan masing-masing.. Jangan ada yang tersinggung eik.. =)

Sukan Asia pun dah habis.. Harap-harap la rakyat Malaysia akan keluar bersukan
setiap hari.. Biar semua orang sentiasa sihat..

Jom la teman Rawshade BW sama-sama.. Nak tengok entri terbaru kawan-kawan.. =)


10 comments:

ahmad jo said...

sabar yek.. jgn malas2.. ;)

penaberkala said...

yg guna software tu mmg agak melampau
kalau tgk mesej sama kat chatbox,jumpa kat 3,4 blog, awal2 lg tak lawat blog tuh,haha

apepun, blogwalking hanyalah kaedah utk cepat naikkan traffik
tapi, hanya kejap dpt kekalkannya
tak buat, terus menjunam
apepun, teruskan berblogging bro
jgn kecewa sgt

bard bahtiar said...

semoga terus bersemangat bro...! never give up ya!

shida anwar said...

marilah bersama2 tengah kurang rajin BW ngan wat N3 baru...tp pas baca N3 ni rasa nak buat N3lah jap lg..

Anip™ said...

hahha~ slow je dlm berblog nie..huh..just update satu hari sehari pon dh kire ok daa..

1)Kilang Al-Quran Dan Bagaimana Al-Quran Dibuat ?
2)Mengumpat! Adakah Ianya Hobi Manusia Zaman Sekarang ?
3)Menjadi Tunang Orang Tanpa Kita Sedar, Biar Betol ?

SayaNina said...

hye there...

ZaCKiR said...

jgn mls2, renun2kn & slmt bramal

kakchik@ella said...

jgn la guna software. cmna nak kenal tuan rumah camtu?

zuanxi said...

senyap jer..mana menghilang ni?

ferra said...

haha bese lah tuh. mereka tu mau duit jer. org patot nye BW utk tmbah kan ilmu n kawan.. baru btol kan

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails