....KLIK KLIK KLIK...

Thursday, May 26, 2011

Bosan Dengan Sikap ku..

Herm.. Kenapa la hari ni rasa macam ada waktu lapamg ja.. Selalu nya 24 jam tu tak sedar pun.. hari ni rasa macam dah 2 hari.. Mungkin sebab tak sihat.. Jadi memang tak aktif lah.. Duduk jer kat umah.. Bulan Jun ni rasa macam banyak kerja nak buat.. setakat ni 4 temuduga yang dah janji akan panggil sepanjang bulan Jun.. Dari bulan 12 tahun lepas apply kerja tak henti2.. Sekarang baru nampak hasil sikit..

Sejak akhir2 ni cuaca panas sampai kulit dah gelap.. Tapi tak pe lah.. Perkara kecik jer tu.. Ada juga terbaca dalam news kes panas membahang tu sebenarnya dari monsun apa entah la tak ingat.. Memang akan jadi panas.. Pastu diorang dok cerita iceberg kat kutub tu mulai cair dengan cepat.. Alahai.. Bumi kita ni memang betul2 dah berusia.. Tunggu masa ja lagi..

Malam tadi, gi pasar malam.. sambil2 tu di surau tu ada ceramah.. Jadi duduk la makan kat kedai sambil dengar ceramah.. Hmm.. Perkara yang sama jugak.. Ustaz tu cerita pasal tanah runtuh, bala Allah, ujian Allah, tsunami dan macam2 lagi laa.. Sampai sekarang dok teringat lagi kes anak2 yatim meninggal dihempap tanah runtuh baru2 ni.. Al- Fatihah...

Ehh.. Ehh.. Kalo tengok tajuk macam tak da ikatan ja dengan content??
Ok2.. Sebenarnya saja la nak cerita pasal sikap..
Kita semua mesti ada sikap baik dan buruk kan??
Tapi selalunya kita akan rasa sikap buruk tu pun baik2 belaka.. Saya tak nak la cerita sikap buruk saya ni..
Just nak ajak kita semua fikir apa sikap buruk kita?? Mungkin sebab sikap buruk kita ni lah yang membuatkan kita jadi bosan dengan diri.. Tak nak ulas panjang2.. Nanti bila orang komen diorang yang akan memanjangkan cerita ni..hehe..

Anyway... Dah lama sangat tak update blog ni.. sekarang dah mula rasa nak luah isi hati kat sini.. :)

1 comment:

IzwanIzzati Pretty Collections said...

As'salam..
Rawshade ingat ayna lg?
ayna dh ade blog baru skrg..jemput singgah yer.

www.izwanizzati.blogspot.com

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails