....KLIK KLIK KLIK...

Thursday, November 11, 2010

Kesan Buruk 2 Hari Tak Blogwalking

Apa akan terjadi sekiranya anda malas nak blogwalking?
Rasanya semua pun dah tau jawapannya..
Sebagai blogger kecil-kecilan kita amatlah terasa bahangnya walaupun ponteng sehari..
Tak caya?? Tengok kat bawah...
Baru 2 hari tak Blogwalking kesannya terus terasa sampai jatuh mendadak....
Actually,Rawshade agak sibuk sejak kebelakangan ni..
Tak sempat nak sentuh pc.. (padahal main game blh jer..)
Lagipun sekarang ni rasa macam kurang mood laa...
Bila tengk akaun nuffnang pun.. rasa macam sedih jer....
Tu je la nak kongsi citer hari ni..
Kalo sesapa ada pendapat macam mana nak naikkan mood sila komen k....


11 comments:

aibaks said...

biasa la bro..aku pun camtu gak

Asam Makruh said...

sudah jadi asam garam penulis blog, blog aku pun selalu saja "tak laku" dan ketandusan pembaca ha ha ha tapi aku tetap ceria

Nur Fannun said...

sama, la bila lama tak BW, trafik terus menjunam.. klu update hari2, hrus maintain gamaknya

Cma Shiema said...

he3...same2...

masmurni said...

normal la tuh..akak pun sama...bila xblogwalking or x update mmg trafik jatuh menjunam...tapi tak pe...hidup perlu diteruskan..takkn blogger hilang di dunia...klu kita mmg minat...trafik jatuh bukan halangannye.ceria tetap ceria ....hehehe

laskar rainbow said...

so, kena BW selalu~ hehehe~~~

apik pehe said...

wahhh..nape bad mood ni?moh aku blanjer teh tarik kurang manis

FaD + iLaH said...

huhu xpe2...xmo sedih2 woo...ni dtg nk nek kn balik graf tu hehe..

Khairunnisa' said...

Senasib lah kita (:

Nisa

amira said...

ala.. rileks je la.. saya pun 2 minggu tak bw ni..

ZaCKiR said...

btol ckp amira, rileks la haha, aku pon hlng mood sat nk update blog dlm waktu2 trdkt ni, ni tgh cr mood blk la ni

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails