....KLIK KLIK KLIK...

Friday, October 15, 2010

Cbox & Shoutmix.. Apa??


Kringgg.. Kringgg..
Hello.. Hello.. HELLOOOO......
Main2 plak dia wat missed call malam2 camni..
Sapa call?? Entah la.. Peduli la dia..

Ni Rawshade selaku JKKK blogger kawasan Yan nak ajukan soalan kepada tuan-tuan dan
puan-puan..

What is... Erm.. What.. Is.. Different..

Cakap melayu la senang..

Apakah Perbezaan Diantara SHOUTMIX dan CBOX ??????

Apa yang Rawshade tau sama ja.. Kotak tempat chat dan tinggal link..
Tapi.... Kenapa bila berblogwalking (BW) CBOX wat hal??

Hal nya macam ni.. Bila kita gi ke blog org mesti tempat Name dan URL kosong??
Kat SHOUTMIX ok jer..

Tak larat la setiap kali masuk blog orang yang guna CBOX mesti kena copy link pastu paste pastu tulis nama balik..

Ini dah melambatkan proses BW..
Di dunia siber ni semuanya nak kena cepat..

Sooooooooo.... Kepada rakan2 blogger..
Rawshade nak mintak tolong jawab apa yang bercelaru ni..
Mungkin ramai lg yg x keluar peluh bila Berblogwalking sebab tak dapat jalan jauh2..

Habis masa dok isi kotak tu jer..
Esok kosong balik.. Waarrggghhhh.....
K sesapa yang tolong orang yang dalam kesusahan ni banyak kebaikan nya....
Good night.. See you tomorrow.. Tomorrow Never Dies....


6 comments:

Muhammad Zakir aka Hamba Allah said...

pkai shoutmix nmpknya lg ok

ctpayong said...

aha la...jom pakat khabo kat ramai...penat tangan ct yg montel ni nak copy paste..dasar pemalas huhu

CiK QiQi said...

tp cbox kalo dlm shari kite pblogorgyg sme xkna pon taip len....kalo g kt blog yg bru djejak..mmg kna copy paste le url tu

BezBuddy said...

sy psang dua2 kt blog sbb kadang2 ad blog xleh tlis kt shoutmix...tp lau blogwalking sy suke gune shoutmix je.,..hehe

zulaikha said...

vote for shoutmix.!

titirara said...

shoutmix the best !

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails