....KLIK KLIK KLIK...

Monday, August 30, 2010

Lembab Dan Panas : Nak Minta Pendapat

Alahai...

Kenapa la hari ni Rawshade rasa nak bengang jer...

Kenapa Lembab?? Apa yg Lembab??
Broadband ni laa.. Lembab giler..
Harap bentuk jer kecik dan menarik...
Cik Celcom.. Tolong la 'kastemer' mu ini..
Rawshade dah puas cari kawasan yang terbuka..
Tapi tak laju jugak..
Kalau hari-hari lembab mcm ni..
Rasanya tak lama dah Rawshade jadi pengguna celcom broadband..
Ikhlas Rawshade cakap rasa tak berbaloi dengan harga yang dibayar..

Kenapa panas?? Apa yang panas??
Cuaca la panas.. apa lagi.. bulan2 puasa ni cuaca panas broadband plak lembab..
Habiskan masa depan laptop tapi tak wat pape pun..
Kalau tak guna kena bayar gak nanti..
Ada sesaper ada cadangan tak patut tak Rawshade guna Streamyx??
Streamyx ni kena bayar berapa plak monthly??
Laju dan berkesan tak??
Kalau ada yang boleh bagi pendapat Rawshade nak sangat dengar nasihat kawan2..
Sebab Rawshade masih baru dalam dunia IT ni..
Kalau ada sesapa yang leh tolong Rawhsade berbesar hati menerima pandangan anda..


10 comments:

It's Me said...

celcom memang hampeh buat masa ni.....maxis better sikit....streamyx sangat cun....

talian tipon sekali streamyx Rm60....unlimited

tapi tak taulah kot2 ada promosi baru yang murah2....

CgMas said...

Di Yan mungkin blm ada W1max, setakat ni itu yg termurah dan terpantas.. tp coverage belum luas lagi. Celcom ada bagi tempoh percubaan x? Kalau ada, boleh pulang semula kalau x bagus, tp dalam tempoh percubaan yg dia bagi tu. Ni kena pastikan masa membeli set tu. Streamyx mmg luas coverage dia.

diraja22 said...

base pd tpt la bro.. apa yg terbaik..

wanes said...

Salam merdeka. hmm dlu wanes pun sama, berukband..last2 paksa diri buang rm utk streamyx..:)

azilas said...

Salam...

stremyx yg terbaik...
aku guna stremyx wifi.nak guna berapa biji laptop pun blh, cuma masukkan password je. utk 1mbs RM110, sewa telefon free, bayar yg kita guna je.
yg 512 pun dah ok RM90 je kot kalau tak silap.

are roLL said...

pkai p1 wimax je...murah n laju...

jom singgah baca entry baru.. a r u l

iqbalsyarie said...

Haha..biasa la tu~

TERBARU: Bayyinat-penjelasan

amira said...

hurm... kena laji la... line mana yang ok.. kalau kat ipoh ni.. broadband maxis ok lagi dari celcom
nak pakai streamyx?? g la tgk kat sitenyer.. mesti ader penjelasan

misyamissyou said...

sy rase maxis ok drp celcom..tp kalau nak on9 rumah je gune streamyx..ngee~~ sy tau sbb 3 jenis tu sy pakai..

AngahSayang2314 said...

hehehee tanya angah sorry angah guna TM hehehe

i follow uuu jom kita tukar2 link

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails