....KLIK KLIK KLIK...

Sunday, August 29, 2010

Ada Apa Dengan FaCeBooK??



Salam Ramadhan..
Adakah Puasa tahun ini lebih baik dari yg sebelum nya??

Hari ni Rawshade nak sembang-sembang/borak-borak kosong..
Nak ajak dengar citer menarik hari ni..

Ni kisah Internet yang slow semenjak dua menjak ni..
Apa kesannya?? Hurmm..

Disebabkan Internet telah 'patah kaki' jadi Rawshade pun terpaksa la
pilih waktu2 tertentu untuk blogwalking..

Jadi ini la peluang yang terbaik yang diambil oleh adik Rawshade yang bongsu
ni untuk mendalami ilmu duniawi yang diberi nama "Fesbuk"/(Facebook)..
Sejak malam tadi hatinya sentiasa resah memikirkan berapa orang yang patut di ADD??
Macam mana nak ADD?? Yang paling menariknya Rawshade terjaga pukul 1.30 pagi sebab terlampau sejuk dalam bilik. Bangun keluar jap.. Tengok2.. Hurm.. Tak tido lagi rupanya dia.. Masih dok mendalami ilmu baru tu..

Daripada laptop guna bateri cas bateri pastu guna bateri pastu cas lagi..
Bangun sahur pagi tadi tak buka lagi.. Lepas ja Rawshade keluar g antar adik ke sekolah (adik ke 2,yang tengah citer ni yang bongsu) terus dia buka Facebook dengan harapan dapat ADD orang lagi..huhu (^_^)

Apakah ini dinamakan 'ketagihan'??
Ada Nikotina ke dalam Facebook??
Kalau dibiarkan terus agak2 bahaya tak??

Rawshade mula-mula kenal Facebook tak la ketagih sangat pasal dah lama guna Friendster dulu..

Pape pun Rawshade anggap itu sebagai lumrah hidup..
Biasa la tu.. Lama2 dia akan jemu + boring..

3 comments:

It's Me said...

kena di tengok2 juga.....kang dia ADDnya tah sapa2 atau mengADD tah apa2.....payah plak....
budak2 ke oran tua ker....nak ber'facebook pun biarlah ada hadnya....jangan sampai solat terabai keluarga terbiar......huehuehue

munirah said...

betul2... dulu2, saya ketagih gila dengan facebook ni... notification samapi berpuluh2... dengan game lagi... sanggup tak buat keje lain sebab nak main game...

tapi sekarang tak lagi... :D makin lame, makin boring dengan facebook.. im more into bloggingg now.. :)

Muhammad Zakir aka Hamba Allah said...

sm la sy ni pon, xtau la, dok rs mls ja nk mn fb sblm mn blog ni, dh knl blog maka fb pon hpir 97% dilupakan hehe

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails