....KLIK KLIK KLIK...

Wednesday, July 14, 2010

KeRjA KeRjA KeRjA...!!!!!!!!!!!!!!!

Aduh...
Dah seminggu Rawshade meronda-ronda dalam internet...
Jobsmalaysia la... Lina Jobstreet la.. Achemm la.. Merata la...
Tapi tak jugak dapat peluang kerja...
Entah apa la gunanya Diploma yang Rawshade ambik ni sampai takde pun yang sesuai...

TENSION!!!!!!!


Sekarang ni nak tanya kawan2 dlm blog plak la...
Kot2 ada majikan kat ofis korang ada nak pakai pekerja...
Bedal jer la kerja apa pun... Dah payah sangat nak dapat kerja...

Kawan2.. Kalau ada Manager korang nak cari pekerja tlg bgtau sy k...
Nak e-mail pun blh gak... dear_rasyid07@yahoo.com.my
Nak cari kerja di kawasan Kota Bharu buat masa ni sebab masih berminat nak kerja di Kelantan...
Tapi... Kalau ada kerja di sekitar kawasan Kedah pun bagitau...
Pasal gaji tu kira boleh runding la... Rm600 ke... Rm700... gitu la...
Kalau ada yang dapat membantu saya nak ucapkan JUTAAN terima kasih sayang...


3 comments:

Nur Su'aidah said...

ku pun tak kerja lagi :)
lepak kt umah je..

annadzirah said...

hoho.
xtaulah..
xdok kelantan.
tapi maybe leh sebarkan pasal ni kat twitter.
sane ramai org kelantan.
hehe.


ENTRY BARU ; Pernah Alami Kejadian Ini? ; Salah Orang.

Zaini Punye Citer said...

belum ada rezeki lagi tu bro..usaha terus..

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails