....KLIK KLIK KLIK...

Saturday, August 28, 2010

Nak Tanya Kawan2




Selamat Pagi wahai rakan2 blogger..

Adalah menjadi adat setiap selang beberapa tempoh kita akan buat penilaian prestasi pada blog kita...

Rawshade ingin minta sedikit pendapat dari kawan2 blogger..

Rasanya ada perbezaan laa.. Mula2 wat blog dulu baru blogwalking sikit traffic dah beratus..

Sekarang ni dah puas blogwalking 2 kali sehari = 4 jam gak la.. (dulu 2 jam ja..)

Tapi sehari 40-50 visitors ja.. Aduh.. Apa dah jadi...

Rawshade minta kawan2 blogger tolonglah bagi sedikit pendapat dan nasihat atau tip2 berguna.. Tanpa tip2 dan nasihat kawan2 Rawshade akan semakin mundur..

Rawshade nak jadimacam kawan2.. Traffic tinggi..

Yang Ikhlas..
(Hamba Allah)

4 comments:

CgMas said...

1. kunjungi blog yg aktif: lihat pd c/box @ s/mix sndr n blogger otai lain

2. tinggal komen pd blog yg selalu update, ringkas je jd la..

3. saling tukar url n masuk pd page yg aktif di side bar ke.. eg Ben Ashaari, yg ni akak dah try syaratnya kena update selalu.

4. bw kena buat gak, x leh ngelat. Cara ni ajak blogger lain dtg jenguk kita.

Akak masih baru, yg lain lak tambah2 ya..

azilas said...

Salam...

Sekadar kongsi pengalaman....
1. exchange link dgn blog aktif, jadi pengomen tegar/tetap utk blog aktif. Kalau blog tu up date, terus tinggalkan komen.
2. Jangan lupa tinggalkan komen kat cbox.tgk url yg tgh/baru on9 ketika tu refer pada jam cbox mana2 blog.
3. Update blog selalu.letak tajuk gempaq/panas.secara tak langsung,org yg kita exchange link akan datang bg komen.
4. Cuba blogwalking sebanyak mungkin utk satu2 masa.
5. Perbaiki ruangan komen.Buangkan verification word sbb tak ramai org suka benda tu....bagi ruang org komen dgn mudah.
6. Letakkan gadget top 10 komen. org akan bersaing utk berada di tangga teratas.

Blog dah cantik ni, sayang kalau terbiar mcm tu saja.yg penting usaha. Gud luck.

It's Me said...

semakkum rawshade....

Akak sokong komen2 kat atas....kak nak bagi tip pun tak tahu sebab kak punya traffic pon lagi hampeh dari rawshade punya.....hahahahaha

Adakah mungkin sebab skarang tengah posa jadi blog pun posa gak....penat nak jalan2 kot....nanti musim raya musti ramai yang bertandang.....sediakan kopinya ajer......huehuehue

Muhammad Zakir aka Hamba Allah said...

syed the best

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails